Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
911
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE DONUYOR
D
18 yıl (286 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İiy günler arkadaşlar cafemde kullandığım bilgisayarlar kendi kendine donuyor. açıldıktan 10-15 dk sonra donup duruyor. anca resetliyorsun. Ayrıca easycafe kullanıyorum onunla açtığındada kendi kendine durduk yere ikide bir hesabı kapatıp duyor. onun kaldırdım sildim ama halen donma devam ediyor. ayrıca nete girerkende ** BU WEB SİTESİ MİCROSOFT CORPORATİON ÜZERİNDEN DATA ACCES - REMOTE DATA SERVİCES DAT.. .EKLENTİSİNİ ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR. WEB SİTESNE VE EKLENTİYE GÜVENİYOR VE EKLENTİNİN ÇALIŞMASINA İZİN VERMEK İSTİYORSANIZ BURAYI TIKLAYIN ** diye bişeyler yazıyor adres çubuğunun ltında iki gündür uğraşıyorum bir türü çözemedim size zahmet yardımcı olma imkanın varmı acaba şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
18 yıl (468 mesaj)
Yüzbaşı

öncelikle bilgisayarda antivirüs antispy programları varmı? bence soruna sebep olan spy dır. avira antivir indirip kurun ve güncelleyin daha sonra spyware doctor kurup spy ların kökünü kazıyın

sorun fazla sıcaklıktanda olabilir. kasa içi sıcaklıkları olabildiğince düşürmeye çalışın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.