Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
369
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar ile LCD TV
V
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayarımı LCD Tv ye bağlayıp bir müddet kullandığımda bilgisayarın parçalarında aşırı ısınma oluyor.Monitör kablosu ile bağlantı kuruyorum.Acaba kablonun mu farklı olması gerekiyor yada ekran kartımı düşük geliyor?

Bilgisayar özelliklerinide yazayım

AMD phenom II x4 810 2.6 ghz

4gb Ram

ATI Radeon HD 4830



V
14 yıl
Yüzbaşı

Eğer LCD Tv'in büyükse ekran kartı pikselleri kullanmak için daha çok çaba harcaması gerekir. Bu yüzden ısınıyor olabilir. V Tune kullanıyorsan ekran kartını soğutmanı öneririm. Eğer yoksa hemen 1 tane edinmelisin... Gerçi ATI birlikte veriyor diye düşünüyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarın tüm parçaları ateş gibi oluyor sadece ekran kartı değil,ama dediğin doğru tv bayağı büyük ozaman sadece ekran kartının ısınması gerekmiyormuydu?


Ps:ATI VTune vermiyor diye biliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
14 yıl
Yüzbaşı

Ekran kartı diğer donanım birimleriye çok haberleşir. İşlemciyi kullanarak RAM'e ulaşabilir. Eğer DMA (Doğrudan Bellek Erişimi) yoksa donanımlarının fazla ısınmasına yol açabilir. Evinde vantilatör varsa kasa kapağını açık bırak ve donanımların soğumasını sağla...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 18 Temmuz 2010; 0:06:04 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.