dostlar merhabalar bilgisayarda hiç bir sıkıntı yokken format attım yavaşlık var diye ondan sonra bilgisayar oyun oynarken komple ekran bembeyaz oluyor ve hiç bir şey yapamıyorum yalnızca kasadan restart atıp düzeltebiliyorum. bir daha format attım ama sıkıntı hala devam ediyor. sadece 1 oyunda yapmıyor bir kaç oyunda yapıyor bunu. oyun oynarken de hiç bir donma veya drop olmuyor. windowsun kurulu olduğu ssd sağlığı ve performansı çok iyi ama oyunların vs kurulu olduğu hddnin sağlığı %78. sorun nerede olabilir ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor? sistemim aşşağıda yazıyor. Rx 580 8 gb i7 4770 8 gb ram msi z97 gaming 7 anakart 500w power supply
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Psu sanki ekran kartına yetersiz gibi ama eskiden yapmayıp formattan sonra yapıyorsa Driverlerde birşey var galiba her neyse bios girip load optimized default diyip kaydedip çıkın bakalım nolcak
ekran kartı yeni ya önceden 1050 ti ile kullanıyordum ve internette 580 için min 450 w power supply istediği yazıyor. ayrıca ekran kartı normalde 8 pin ama benim power da 8 pin çıkış olmadığı için 6 pini 8 pine dönüştürücü ile kullanıyorum bundan kaynaklanma ihtimali var mıdır?
bir daha format attım ama sıkıntı hala devam ediyor. sadece 1 oyunda yapmıyor bir kaç oyunda yapıyor bunu. oyun oynarken de hiç bir donma veya drop olmuyor. windowsun kurulu olduğu ssd sağlığı ve performansı çok iyi ama oyunların vs kurulu olduğu hddnin sağlığı %78. sorun nerede olabilir ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor? sistemim aşşağıda yazıyor.
Rx 580 8 gb
i7 4770
8 gb ram
msi z97 gaming 7 anakart
500w power supply
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.