Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
629
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayar çalışıyor görüntü gelmiyor
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu sabah bilgisayar başındayken hiçbir sorun yokken bir anda klavye ve mouse dondu çalışmadı. Ben de res attım bilgisayara fakat ekrana görüntü gitmedi. Lcd televizyona bağladım vga kablosuyla oraya da görüntü gitmiyor. Tv de sinyal yok yazıyor fakat bilgisayar mönitöründe hiçbir yazı yok. Monitörün açma kapama ışığı da yanıyor. Ekran ve vga kablosuna bağlı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, aynı kabloyla laptopu da tvye bağlıyorum çalışıyor. 2 adet ram var çıkartıp yerlerini de değiştirdim. Benzer bir konuda kondansatörlerde bir problem olabileceğini okumuştum fotoğrafını da çektim anakartın. Biraz bulanık ama yardımcı olun lütfen. Şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >



S
10 yıl
Binbaşı

Ram(ler)inizi tek tek ve farklı ram slotlarına takıp deneyiniz. Olmazsa BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekledikten sonra tekrar BIOS pilini yuvaya yerleştirip, sisteminizi çalıştırın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. Deneyip haber vereceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam çok çok saol. Ramlerden sadece bir tanesini taktım farklı slota. Bios pilini çıkartıp 5 dk bekledim tekrar taktım önce bi bios erroru falan verdi sonra res attım bilgisayara. Sorunsuz çalıştı. Birazdan diğer ram i de takıp tekrar deneyeceğim eğer öyle de çalışırsa tadından yenmez :) Tekrar saol :).


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Binbaşı

Rica ederim ne demek :) Faydam dokunduysa ne mutlu bana...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.