Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bilenler yardım edin
S
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar e_donkey ile 3.97gb lik bir dosya çekiodum dosyanını %99.77 lik kısmı geldi ama artık gelmio kalan kısım o kadar azki şimdi ne yapabilirim de bu dosyayı kurtarabilir tamamlayabilirim ya da gelen kısmı nasıl açabilirim dosya rar dosyası ama e_donkey temp de .met dosyası adıyla görülüyo çok uzun emek verdim arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin.E_donkey de eksik kalan dosyaları tamamlama yolu nedir?



Y
18 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun ÜSTÜNE BİR BARDAK SOĞUK SU İYİ GELİR.

banada olmuştu bikere, ama akıllandım dosya başlatmadan önce bütün % lik çubuğun mas mavi olmasını bekliyorum, buda dosya tam anamıyla inebiliecek anlamına geliyor.

sendeki durum nasıl bilemicemde, ama büyük ihtimal, %97 ye kadar mavidir sonrası kırmızıdır seninin. server bulunamamış anlamına geliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Aralık 2005, 11:48:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Yüzbaşı

Evet bu şu anda benimde başımda olan bir sorun..Yazılımcı ark.ın dediği gibi %97'den sonrası kırmızı ise ki benimde 700Mb bir filmim 2 gündür bu durumda bekliyor..Bence olay bitmiştir..Soğuk su iyi gelir :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Yarbay

emuleden devam ettirmeyi dene...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
18 yıl
Yüzbaşı

indirdigin seyin tamamının mevcut oldugu bir kullanıcının bilgisayarını acmasını,dosyayı paylasıma acmasını ve sıranın sana gelmesını bekleyeceksin :D ya da yapacagın seyi yukarda solemiş arkadaslar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.