Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
20310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bigotti milano saat
E
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bu saati almak istiyorum kullanan varmı tavsiye edebilirmisiniz veya yorumlarızla katılırsanız ...
http://bigottimilano.com/urun/bigotti-milano-8680161050186-erkek-kol-saati/231



S
10 yıl
Onbaşı

Merhaba
Bigotti saatler Essa firmasının ürünleridir. Gayet de sağlam saatlerdir. Daniel Klein markasının bir üst versiyonudur. İç fonksiyonları çalışmaktadır. Bu saatte haftanın günleri, ayın günlerini ve 24 saatlik dilimi gösteren fonksiyonlar bulunmaktadır.



F
8 yıl
Teğmen

gittigidiyorda en çok satılan 2.saat diye gördüm.. neyin nesidir nerede üretiliyor merak ettim. 4 yıl da garanti vermişler. bilgisi olan varmı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Er

Güzel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
5 yıl
Onbaşı

Uzak durmanı tavsiye ederim.İşi saat yapmak olan firmaların saatlerine bakarsan 300-600 arası kaliteli saatler bulabilirsin.Seiko pilli seiko 5 otomatik 36-38mm casio Orient lorus gibi markaları bir kontrol etmeni öneririm.



H
5 yıl
Onbaşı

Mesela ben bu citizen eco drive güneş enerjili saati 300 liraya ikinci el aldım.Hemde 6 ay kapalı kutuda tam şarj ile bekleme yapabiliyor.Safir camlı üstelik.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.