golf 5 sahibiyim,bi xenon merceğe çevireceğim,çıkma far,mercek balast takımı herşeyi tamamladım,tek eksik mercek kapağı Nasıl bir şey yakışır fikir almak istiyorum.hyundai i30 mercek kapağı hoşuma gidiyor önü krom arkası siyah tüm merceği kapatıyor yakışır mı sizce?
hocam merhaba , bende aynı durumdayım Jetta mk5 fark aynı tabi :)
elimde h7 bi-halojen hella mercek var + megane 3 mercek kapağı var fakat megane 3 kapağı derin değil sanırım kapatmayacak merceğin tümünü söktürdükten sonra bekleme şansımda yok o yüzden işimi garantiye almam lazım.
Nasıl bir şey yakışır fikir almak istiyorum.hyundai i30 mercek kapağı hoşuma gidiyor önü krom arkası siyah tüm merceği kapatıyor yakışır mı sizce?
Farım bu
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >