yaklaşık 3 hafta önce tt net e başvurduk telefonu bağladılar geldiler bi kontrol ettiler telefon hattı aktif . ertesi gün modemi getirdiler taktılar 2 güne açılır dediler bi türlü açılmadı iki günün sonuda ttneti aradık arıza kaydı falan yapıldı size kısa zamanda bi ekip göndericez falan denildi fakat ne gelen var ne giden konya/selçuklu bosna hersek mahallesinde oturuyoruz modemin markası zyxel ttnet modemi modem arızalımıki diye başka bi modem taktık gene aynı power ışığı yanıyor wlan ışığı yanıyor fakat dsl ve internet ışığı yanmıyor bu durumda ne yapmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
konya/selçuklu bosna hersek mahallesinde oturuyoruz modemin markası zyxel ttnet modemi modem arızalımıki diye başka bi modem taktık gene aynı power ışığı yanıyor wlan ışığı yanıyor fakat dsl ve internet ışığı yanmıyor bu durumda ne yapmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.