bi kayınvalidenin 3 damadı varmış, birgün damatları sınamak için ilk olarak büyük damadını çağırmış ve beni gezdir demiş, damat kabul etmiş. valide hanım tam ölücekken damat onu kurtarmış ve ertesi gün valide hanım damadın evinin önüne peugeot markalı bir araç bırakmış. ertesi gün ortanca damadı yanına çağırmış ve beni pikniğe götür demiş, damat kabul etmiş. valide hanım tam çukura düşecekken damat onu kurtarmış ve tıpkı büyük damatta olduğu gibi ertesi gün evlerinin önüne araba bırakmış. ertesi gün en küçük damadı çağırmış ve ona beni trafikte gezdir demiş. trafikte kadın kapıyı açıp trafiğe akmış, damat ise hiç oralı olmamış ve valide hanıma araba çarpıp ölmüş. ertesi gün küçük damadın evinin önüne bir jaguar bırakılmış ve arabının üstünde şu yazı varmış: "kayın babandan sevgilerle"
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.