Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
28
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bgr subpixel sorunu.
F
18 sa. (1 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, izoly monitör aldım ek olarak linkini bıraktım.
Monitörde bir sorun var, beyazları iyi yansıtmıyor ve beyaz yazılar pixelli görünüyor, büyük ihtimal paneli gbr ve windowsda da rgb seçilebiliyor veya nvıdia ekran kartından. Cleartype denedim ama işe yaramadı. Türkiye de çözüm sunulmamış problemi bilen yada çözen varsa yardımcı olabilir mi ?


https://www.hepsiburada.com/izoly-2756c200-27-1ms-200hz-freesync-g-sync-fhd-led-2x-hdmi-1x-dp-va-curved-gaming-monitor-p-HBCV00007WO05U?magaza=%C4%B0zoly

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.