Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Beton Kurutma
D
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Beton Kurutma işlemi inşaatlar için olmazsa olmaz uygulamaların başında gelmektedir.

Beton nemi kurutma bir binanın yapım aşamasında en önemli adımlardan birisidir. Kurutma uygulamasının beton atma işleminin hemen ardından yapılması ve bu işlem yapılırken titiz ve kontrollü davranılması gerekmektedir.

Nemli beton kurutma teknolojik gelişmelerin bu kadar fazla olmadığı dönemlerde genelde güneş ısısı ya da elektrikli sobalar ile yapılır, kurutma işlemi aylar sürmekteydi.

Kurutma işlemi aylar sürmesine rağmen yapılan kurutma çok sağlıklı olmamakla ve bina ilerleyen zamanlarda sıklıkla nemlenme sorunları ile karşılaşmaktadır.

Ayrıca beton kurutma işleminin bu şekilde yapılması betonun üzerine uygulanacak olan yalıtımın da işlevini yerine getirememesine ve yapılan tüm masrafın boşa gitmesine sebep olacaktır.

Ancak günümüzde atılan betonu kurutma işlemi için özel olarak üretilmiş olan beton kurutma cihazı teknolojinin bir hediyesi olarak üretilmiştir.

Bu cihaz sayesinde aylar süren kurutma işlemi tahmin edilemeyecek kadar kısa süre içerisinde ve son derece sağlıklı bir çalışma ile kurutulabilmektedir.

Kurutma cihazı betonda bulunan ıslaklığı ve nemi yoğunlaştırarak tamamen sıvılaştırmakta ve kendi deposunda toplamaktadır.

Kurutma cihazlarının pek çok özelliği bulunmaktadır. Ancak bu özelliklerin içerisinde kurutma işlemini gerçekleştirirken işe yarayacak olan özellikleri olan cihazların tercih edilmesi gerekmektedir.

Bu özellikler ise en başta uzun süreli yüksek üfleme gücüdür. Kurutma işlemini gerçekten sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmek için uzun süreli çalışabilecek ve bu çalışma sırasında yüksek üfleme gücünü daimi olarak verebilecek bir cihaz ile kurutma işlemi gerçekleştirilmelidir.

Kurutma cihazlarında olması gereken bir başka özellik ise inşaat ortamlarının tozlu ve kirli ortamlarında çalışabilecek dayanıklılık da ve yapıda olması gerekmektedir.

Ayrıca kurutma cihazları dış alanlarda da kullanabileceği için olumsuz hava şartlarında da yüksek kapasite de çalışabilmelidir.

Beton kurutma cihazı özellikleri arasında uzak mesafelerden de üfleme gücü yapabilecek özelliklere sahip olmalıdır.

Bu özellik sayesinde özellikle geniş alanlara sahip inşaatlarda kurutma işlemi kolaylıkla yapılabilmekte ve ilerleyen zamanlarda nemlenme sorunu ile binaların karşılaşma ihtimali çok düşük olmaktadır.

Betonu kurutma işlemi için kurutma cihazı kullanımı tek başına yeterli olmaktadır. Ancak kurutma cihazı ile kurutulacak olan alanın kapasitesi birbirine uyumlu olmalıdır.

Yani başka bir deyişle, kurutma yapılacak olan alanın büyüklüğüne kurutma cihazının kapasitesinin yetmesi gerekmektedir.

Bu sebeple kurutma yapılacak alanın metre kare olarak hesaplanması ve tam olarak metrajının bilinmesi gerekmektedir. Kurutma işlemi parsel parsel bölünerek yapılmalı ve parseller arasında kurutma işlemi arasında çok fazla zaman farkı olmamalıdır.

Bunun nedeni nemli olan alanda bulunan nemin beton nem kurutma cihazı ile kurutulan alana geçme ihtimalinin olmasıdır. Bu ihtimali ortadan kaldırabilmek için kurutma işleminin kontrollü, sağlıklı ancak hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

"Beton kurutma hizmeti" vermekte olan firmamız bünyesinde barındırdığı kurutma cihazları ile kurutma işlerinize kısa sürede profesyonel çözümler sunmaktadır. Firmamız aracılığı ile kurutma cihazlarını satın alabileceğinizi gibi kısa dönemli çalışmalarınız için kiralama yöntemini de kullanabilirsiniz.

Firmamızdan kurutma cihazı temin etmek için bizimle irtibata geçtiğinizde kurutmak istediğiniz alanın büyüklüğünü bizimle paylaşmanız halinde yeterli kapasitede olan cihazı adresinize kadar getirmekteyiz.

Adresinize getirdiğimiz cihazı uygulamalı bir şekilde çalıştırmakta ve kullanımı hakkında gerekli olan bilgileri vermekteyiz. Cihazın çalışma esnasında lazım olabilecek tüm aparatları da ayrıca tarafınıza teslim edilecektir.

"Beton kurutma firması" olarak özellikle inşaat sektöründe beton atılma işlemi sonrasında kurutma işlemini vakit kaybetmeden gerçekleştirmenin gerekliliği üzerinde ısrarla durmakta ve bu konuda siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için hizmet vermekteyiz.

Beton kurutma işlerinizde firmamız ile çalışmanız betonunuzun sağlıklı bir şekilde kurutulmasına zemin hazırlayacağı gibi, ilerleyen zamanlarda binanın nemlenme sorunuyla karşılaşmasına da engel olacaktır.

BETON KURUTMA

Bilgi ve Beton kurutma Cihazı Kiralama için bizi arayın : 444 0 719
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.