Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
727
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Benq e72 Hakkındaki Düşünceleriniz?
K
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu fiyata bu özellikli bir telefon olması şaşırttı beni açıkcası. Malın kalitesi nasıl? Özelliklerini tam olarak yerine getirebiliyormu? Bu telefonu uzun ömürlü olarak kullanabilirmiyim? Bu beklentileri karşılarsa almayı düşünüyorum.



M
15 yıl
Yarbay

Valla olabilir.bunu deneyip görürsün.ama böyle cihazlar insanda çabuk bozulur bana hiç dayanmaz diye bir his uyandırsada öyle olmayabiliyor.örnegin ben zamanında yine böyle bir indirimde 240 tl ye crea ms2 pda aldım ve cihaz mükemmel çıktı windows mobile 6 wireless bb tarzı roller top şeklinde joysticki süperdi.ben telimi degiştirmeme ragmen kardesim crea ms2 mi gayet güzel kullanıyor hala.diyecegim böyle cihazlar kalitesiz oldugundan degilde piyasaya çıktıgında gerekli ilgiyi göremeyip üretici firmada büyük stok fazlaları oluşmasi ve cihazın zaman içinde bu cihazların unutulması sebebiyle böyle büyük indirimlere giriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yüzbaşı

bizzat ben kullanıyorum hatta satıyorum
mal gayet kaliteli malzemeden yapılmış yerine getiremediği fonksiyonu yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.