Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
8944
Cevap
345076
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Battlefield V (2018) [ANA KONU] (281. sayfa)
D
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

COD Modern Warfare'i incelediniz mi beyler? çok sağlam görünüyor. kesinlikle casual fps değil. BF5'i kısa sürede mezara yollayabilir.

Normalde cod multi nefret ederim ama cidden bu defa çok hoşuma gitti.Bu oyunla beraber tahminim bf serisinde son direnen kesimin bile çoğunu alacak gibi duruyor.



W
5 yıl
Binbaşı

Oyun, homo ergenus kitlesini de çekeceğim derken, onları çekemediği gibi kendi kemik oyuncularını da kaybetmiş görünüyor. Hakiki BF oyuncusunun ne işi olur skinle, robot kolla, elitle, battle royalle vs. Oyunu yapanlar bunu bilmiyor mu? Gerçi bunlar EA'nın istekleri gibi geliyor, DICE'tan ziyade.

Bf oyuncusu adama vereceksin savaş atmosferini, silahları, tankları, uçakları 32 vs 32 maçta harp edecek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 27 Ağustos 2019; 16:49:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Teğmen

SATILIK BF5 ORİGİN HESABI VAR KENDİM AÇTIM İLGİLENEN PM ATABİLİR



M
5 yıl
Er

H
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: matematik delisi44

Ayrıca oyunun beta sürümünün grafikleri full sürümün grafiklerinden zibilyon kat daha iyi olan oyundur işte kanıtları:< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Renklerin canlılığı ve şehirlerin fazla düzenli olmasına "savaş ortamını yansıtmıyor" eleştrileri üzerine soluk renkler getirildi ve bazı haritalardaki yıkımlar arttırıldı.

Tabi çok da bir şey katmadı orası ayrı

edit: ek olarak alpha ve betadaki komik kıyafetlerin yerine dönemin askerlerinin giydiği kıyafetlere benzer giysiler eklendi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 28 Ağustos 2019; 23:46:32 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Er

Aslında BFV topluluğu tekrar eski grafikleri istiyor benim düşüncemde böyle ne zaman BFV'nin Reddit sayfasına baksam 10 posttan 2 si Beta grafiklerini geri getirin postları zaten yeni gelen Mercury ile Marita haritasının grafikleri beta grafiklerine oldukça benziyor (mesafe pusu hariç) tabii DICE Rotterdam ve Narvik haritasını eski haline çevirirmi onu bilmem sadece bu 2 haritada değil oyun piyasaya çıkmadan eski fragmanlarında küçük bir kesitlerle diğer haritalarda gösterilmişti onlarda şimdikinden daha iyi görünüyordu umarım eski haline getirirler.




Bu mesajda bahsedilenler: @HAAltuntas
W
5 yıl
Yarbay

ea/dice battlefront 1 den beri hala aynı çöp arcade motoru kullanıyor. yeni bf de özüne dönmez 7den70e herkes oynayabilsin mantıgı ile yapılırsa bf vetaranları bırakır artık. oyuncu sayısında çok büyük düşüş olur. nerede bf2/badcompany/bf3 nerede bf1/bf5 çöpleri.

yeni cod cod4,mw2 havasında olmuş 32vs32 ile tadından yenmeyecek.



E
5 yıl
Çavuş

İnsanların bu oyunun düzeleceğine olan inancı kalmamış artık. Oyunun atmosferine, düşmanları daha iyi seçmeye, oyunun hızlı oynanışına alışıyorsun bir süre sonra. Fakat bir ton saçma hata (bir ara görünmez askerler vardı ya Allah aşkına) ve en önemlisi, içerik eksikliğine katlanamıyorsun. Hala 50 level son. 50 level olmayan mı kaldı? Saçma sapan bir yüz skin i görevi ile mi tutacaksın oyuncuyu? Battleroyal yaptılar(en çok buna kıl oldum). Ne gereği vardı bunca eksik varken?

380 saat oynadım. Artık oynamıyorum. Arada bir kontrol ediyorum güncelleme vs. gelmiş mi diye. Nafile.. Ertelenmiş gene bir sürü şey.



C
5 yıl
Yarbay

Oyunu 9 Kasım'daki çıkışında oynamış ve şu link'te yorumlarımı yazmıştım.

Geçen günlerde oyunu tekrar denedim ve maalesef değişen pek bir şey olmadığını gördüm. Eksikleri, şu an aklıma geldiği kadarıyla tekrar yazacak olursam:

** İçerik eksikliği. Sadece İngiltere ve Almanya'nın olması ve deniz araçlarının yer almaması (BF 1'de şöyle bir seviyeye ulaşılmışken: SS -1, SS -2, SS -3 ).
** Spot'un kaldırılmasına rağmen, görüşün gerçek dışı bir biçimde bulanıklaştırılmış olması (oyunun ilk haline göre biraz daha iyi gibi geldi, ancak hala sıkıntılı).
** Arayüzün silik ve eksik olması. Aracın türünü, araç spawn'a hazır olmadan seçememek. Aracın loadout'ını oyun içindeyken değiştirememek. Ölünce haritaya dönme işleminin uzatılmış olması vb.
** Kill aldığımızdaki geri bildirimin zayıflığı.
** Oynanışın zaman zaman koşturmacaya dönmesi.
** Haritalarda denge sorunu olmasa da, çoğunun düz ve detaysız olması. 2002 yılında çıkan BF 1942'de bile, Iwo Jima, Wake Island, Tobruk gibi, iki tarafın çok farklı avantajlarla başladığı ve fark yaratan hakim noktaların olduğu haritalar vardı.
** Oyunun, İkinci Dünya Savaşı'nın en az bilinen dönemlerinde geçmesi (başarılı bir oyun olsaydı, bunu bir eksik olarak görmeyebilirdim).
** Özellikle BF 1'in sonrasında, atmosferin ve müziklerin zayıf kalması (bu da, BF V'in geçtiği dönemle bağlantılı).
** Araç kullanımında bazı gelişmeler olmasına rağmen, zevkinin azaltılmış olması. Mesela, araçların ikmal noktalarının kolaylıkla yok edilebilmesi ve uçaktan anında atlayamama gibi yenilikler, Battlefield'ın eğlence anlayışına ters geliyor.
** İkinci Dünya Savaşı oyununda takımın yarısının kadın asker olması (modern savaş olsa garipsemezdim; ancak İkinci Dünya Savaşı'nda göze batıyor).

vb.

Oyunu beğenenlere saygı duyuyorum. Özellikle piyade olarak squad'la oynamayı sevenler veya maçlara takım halinde girenler, oyunun bazı yönlerini ilginç bulabilir.
Ancak BC 2, BF 3, BF 4 ve BF 1 sonrasında BF V çok anlamsız geldi. Mesela, sadece BF 1'in Sinai Desert haritasında Attack Plane kullanmayı BF V'in tamamına tercih ederim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Eylül 2019; 16:27:54 >

O
5 yıl
Yarbay

Arkadaşlar
Oyunlarda 3d ses kasmak istiyorum
frekans aralığı iyi olsun çünki odyofil sayılırım
kaliteli bir 7.1 kulaklıklı mikrofon tavsiyesi istiyorum


Bu mesaja 2 cevap geldi.
W
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Arkadaşlar
Oyunlarda 3d ses kasmak istiyorum
frekans aralığı iyi olsun çünki odyofil sayılırım
kaliteli bir 7.1 kulaklıklı mikrofon tavsiyesi istiyorum
odyofil sayılırım
7.1 kulaklık

tamam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

W
5 yıl
Yarbay

odyofili ile alakanız yok malesef.

fakat öneri vereceğim.

hd650 ++ jds element veya schiit modi ve magni veya jds obj+odac
hd 598sr ++ jds element
dt 990 pro ++ jds element
ath adg1x ++ jds element
ath ad 700x/500x ++ fiio e10k
samson sr850 veya superlux hd681 ++ herhangi bir ucuz dac+amp


odyofili adamın 7.1 gibi teneke çöplerle işi olmaz. sr850/hd681 + ucuz yollu dac/amp ikiisi piyasadaki en kral gaming diye satılan çöpleri tokatlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SVSTRGMR
O
5 yıl
Yarbay

Peki 7.1 olmadan adam gibi 3d ses deneyimi yaşayabilir miyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Winter Is Coming
W
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Peki 7.1 olmadan adam gibi 3d ses deneyimi yaşayabilir miyim?
7.1 de 3d ses deneyimi de çöpden ibaret. bilmeyenler 3d ile herkesi duyacagını dogru yer tayin edeceğini zannediyor. asıl önemli olan kararlı bir imaging ve geniş bir soundstage.

yazacaklarım sordugun soru ile biraz alakasız fakat tam anlamanız için yazıyorum.

gaming kulaklıklarda ne dogru düzgün imaging ve nede soundstage vardır. genelde pazardaki bilgisiz müşterileri kandırmak için kulaklıkları ışıklı mışıklı yapıp üzerine de 7.1 yazıp iteliyorlar.

kısa bir dönem hd650 ardından uzunca dt990pro ve ath500x kulandım ve genelde pubg ve comparative fps oyunları oynarım. arctis pro, a50, hyperx alpha, revolver kullanan arkadaşlarım var. bunların arasında sesi ilk duyan, yeri dogru tayin eden genelde ben olurdum taki jds pert olana kadar. şu aralar dogru düzgün bir dac/amp alana kadar cloud2 ile takılıyorum arada dağlar kadar fark var.

daha detaylı muhabbeti redditten bulabilirsin. genelde türkiye de gaming kulaklıklarla ilgili boş muhabbet olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

Teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @Winter Is Coming
Ü
5 yıl
Yarbay

Oyuna Chapter 5'den sonra içerik gelmeyecek mi?Eğer öyleyse Allah Rahmet eylesin diyebiliriz bu oyuna.

Rus-İtalyan-Fransız ordularının olmadığı savaşın çok şiddetli geçtiği cephelerin olmaması kabul edilebilir bişey değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Arkadaşlar
Oyunlarda 3d ses kasmak istiyorum
frekans aralığı iyi olsun çünki odyofil sayılırım
kaliteli bir 7.1 kulaklıklı mikrofon tavsiyesi istiyorum
Konunun dışına çıkmış olacağız ama, konuda zaten sürekli BF V'e dair olumsuz yorumlar yazıldığı için, en azından kulaklıklar konusunda fikir vermiş olalım:

PC'ler için 7.1 kulaklık almanıza gerek yok. 7.1'lerin tek yaptığı şey, yanında gelen USB ses kartıyla surround efekti uygulamak. Bu efekt, herhangi bir onboard ses kartıyla, herhangi bir kulaklığa uygulanabilir. Zaten o efektler genellikle kaliteyi düşürdüğü için, ben pek tercih etmiyorum.
Gerçek 5.1 kulaklıklar da anlamlı değil. Ses sürücülerinin sayısının artması karşılığında boyutları küçüldüğü için, ses kalitesi fazla düşüyor.

İyi bir bütçe ayırdığınızı varsayarak bir öneri yaparsak:

Bana göre, Amazon.com üzerinden, DAC/AMP olarak Creative Sound BlasterX G6, kulaklık olarak Sennheiser HD 559-599 aralığında bir model alınabilir (HD 599 seviyesine çıkılırsa, ikinci el HD 650 de düşünülebilir). Creative'in pozisyonel sesteki başarısı ve Xamp özelliği, Sennheiser'ların HD 500 serisindeki soundstage başarısıyla birleşmiş olur ve oyunlarda yüksek verim alınır. Tabii müziklerde de gayet iyi olacaktır.

Mikrofonu da ayrıca kendiniz bir şekilde ayarlarsınız. Zira mikrofonlu headset'ler gereğinden fazla pahalı satılıyor (Sennheiser PC 360'ın makyajlı hali olan G4ME ONE'ın, HD 559'dan çok daha pahalıya satılması gibi. Ayrıca, HD 559 kolayca modlanarak ses kalitesi geliştirilebiliyor. G4ME ONE'daki durumu bilemiyorum).

Daha farklı sınıfta ürünler arıyorsanız, ses sistemleri bölümünde yardımcı oluruz. Konunun daha fazla dışına çıkmayalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Eylül 2019; 3:57:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
5 yıl
Yüzbaşı

Boyle sozde WW2 oyunu olan cop oyun gormedım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ürüng ayıg toyon
O
5 yıl
Yarbay

Teşekkürler
Özellikle marka tavsiyesine ihtiyacım vardı




Bu mesajda bahsedilenler: @Castle Bravo