Güzel çalışma .... |
Gerçektende bir video inceleme fena olmazdı ![]() |
Aynen ama ellerinize sağlık güzel inceleme olmuş oyun gerçekten muhteşem ![]() |
Basit ve amatör clan incelemerinden kat kat güzel olmuş Teşekkürler DH |
Bu 69 milyon rakamı kaça geldi bi haftada ,hasting ne zaman açılacak ki,bide m40 a ayar çekilmesi için ısrar ediyorum |
Operation Hastings şu anda 41 milyon (PC), 16 milyon (PS3) ve 22 milyon'da (X360). PC versiyonunda 1-2 güne açılacak gibi duruyor çünkü artış hızlandı. Konsol versiyonlarında da hafta sonu ya da önümüzdeki hafta açılır beşinci harita. Bu arada Vietnam için önümüzdeki hafta aksilik çıkmazsa Video Rehber gelecek. İyi oyunlar.. /Gökhan Yılmaz |
Güzel bir inceleme, teşekkürler ![]() |
Oo çok iyi teşekkürler ,güzel bi haritaya benziyo. Bide şu sütcü arabasını göremedim diyodum burdaymış meğer |
svd çok kullanışsız bir silah hiç beğenmedim.Keza M10 da öyle.PPsh silahı çok overpowered olmuş.Düzeltilmeli kesinlikle![]() |
USA Psn'den acağımız dlc'yi UK psn hesabımızda oynayabiliyor muyuz? |
![]() |
Arkadaşlar konu ile pek ilgili değil ama güncel olduğu için sorucam ben steamden ilk kez birşey alıcam,Bad Company 2'yi orda alım işlemlerinde State or province yazıyor orda sadece anladığım kadarıyla ABD'nin eyaletleri var ama bizim ülkemizin yok nasıl seçeriz onu veya neyi seçmeliyiz? |
"Özellikle de 15$’a sadece beş harita satan farklı yapımlar varken" aynen, Call of Duty marka olmuş artık halâ 15$'ın peşinden koşuyorlar. |
Vietnam'ı bende beğendim eski silahlar ile oynamak zevkli oluyor, sanırım artık bir süre BC 2 yerine bunu oynayacağım. |
okul yüzünden oynayamıyacağım ya ![]() |
Geçtiğimiz Mart ayında çıkarak 2010 yılının en iyi multiplayer tecrübelerinden birini yaşatan Battlefield: Bad Company 2 için pek çok harita paketi ve güncelleme yayınlandı. DICE, bunlar ile farklı üniformalar ve haritalar eklerken, hazırladıkları en büyük güncelleme paketini yılın sonuna sakladı. Bad Company 2 – Vietnam, oyuncuları modern savaş temasından kopararak savaşın ve Rock ‘n Roll’un harmanlandığı 60’ların Vietnam’ına götüren bir içerik paketi.
Bad Company 2, Vietnam ek paketi ile birlikte tamamen farklı bir havaya bürünüyor. 5 yeni harita, döneme ait 15 silah ve 6 araç, yeni karakter modellemeleri, seslendirmeler ve müzikler sayesinde ek paket yerine yeni bir oyun oynuyormuş hissine kapılıyorsunuz. Tüm bunlar Bad Company 2’nin takım oyununa odaklanan oynanışını hiç değiştirmiyor. Vietnam’da oynarken yine kendi bireysel başarınızı ve Kill/Death oranınızı önemsemiyor ve takımınızın bir parçası olarak faydalı bir asker olmaya çalışıyorsunuz.
Vietnam’a ve 60’lara gittiğinizde ilk göze çarpan değişiklik teknolojinin gerilemesi oluyor. Artık Red Dot’a sahip dürbünler, düşmanı fişleyeceğiniz Tracer’lar, hareket algılayıcı sensörler ya da güdümlü roketler bulunmuyor. Bunlarla beraber araç sayısı da düşürülerek daha çok piyade savaşına ağırlık veriliyor.
Bad Company 2’deki bazı silahlar Vietnam’da da bulunuyor. Bu nedenle oyundaki 15 adet silahın hepsi yeni değil. Oyundaki sınıflardan Recon (Sniper) hariç diğer hiç bir sınıf dürbünlü silah kullanamıyor. Yapımcılar, teknolojinin 40-50 sene gerilemesiyle birlikte silahların günümüz Anti-Recoil (Geri tepme önleyici) sistemlerine sahip olmayacağını ve bu nedenle geri tepme oranlarının artacağını belirtmişti. Fakat oyunda bunu hissedebildiğimizi söyleyemeyeceğim.
Silahlar, teknik özelliklerinin yanı sıra görsel anlamda da döneme ayak uydurmuş. Bantla yapıştırılmış şarjörler ve soyulmuş yüzeyler gibi detaylar sayesinde eski bir silah kullandığınız hissine kapılıyorsunuz. Bununla birlikte, silahların hasar miktarlarının arttırılmış olduğunu farkedeceksiniz.
Alev makinesi olmayan bir Vietnam olmayacağı için M2 Flamethrower da yeni eklenen silahlardan biri olmuş. Piyade savaşına ağırlık verildiği için, bu silah yakın mücadelelerde oldukça etkili oluyor. Fakat açık alanda kullanmanız durumunda bir anda kurşunlar için mıknatısa dönüşebiliyorsunuz çünkü çıkan alevler nedeniyle oldukça dikkat çekiyor ve haritadaki bir numaralı hedef oluyorsunuz.
İncelemenin devamı için tıklayınız
Minimum sistem gereksinimleri:
İşlemci : Core 2 Duo @ 2.0GHz
Ram : 2GB
Ekran kartı : 256 MB (GeForce 7800 GT / ATI X1900)
İşletim istemi : Windows XP
Önerilen sistem gereksinimleri:
İşlemci : Quadcore
Ram : 2GB
Ekran kartı :512 MB ( GeForce GTX 260 )
İşletim sistemi : Windows Vista or Windows 7
HDD : 15GB Digital Versiyon için, 10GB Disc versiyonu için
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.