Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
48
Cevap
4067
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Battlefield 3'de Kötü Adam Olmak Yok (3. sayfa)
Şehir : #İstanbul
W
14 yıl
Çavuş

kardeşim kazanan mw3 ve bf3 olcak bu sene tek kazanan yok 2 kazanan var 2 side süper oyunlar bf nin etkileyici grafikleri ve savaşa başka bi taraftan bakması ve mw3 ün aksiyon dolu senaryosu ve muhteşem bölümleri bu senenin 2 kazananı olcagını gösteriyor bide cod bf den fazla satar ama bu onu kötü oyun yapmaz bu 2 oyunu birbirine düşman olarak görmeyin şirketleri öle görse bile biz bu 2 oyunu kardeş olarak görmeliyiz 2 side savaşın farklı yanlarını gösteriyolar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl
Yarbay

BF daha çıkmadan MW'yi ezdi zaten daha ne saçmalıyorsun.Mantıksız konuşmuş.(Ama ne yalan söyleyeyim oyunda bende vururum karşıma çocuk koysalar )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 1 Eylül 2011; 17:26:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Binbaşı

ben olsam bende vururum yalan yok ama çocuğunda ne işi var savaşta arkadaş



E
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Amerikan ordusunu oynayarak orta doğuyu işgal etmek sanırım DICE'a göre "kötü adam olmak" sınıfına girmiyor olmalı. Bu olay bana geçen sene bu tarz bir oyun için duyurulan bir haberi hatırlattı, onda da yapımcılar oyunun multisinde son anda kullanıcıların orta doğudaki direnişçi güçleri seçebilme imkanını kaldırmıştı. Kusura bakmasınlar ama bu tarz uydurma bahanelerle sadece kendilerini kandırıyorlar.


+1299



S
14 yıl
Yarbay

Battlefield'de zaten kötü adam olmak yoktu? Herhalde mw2'ye gonderme yaptilar.



D
14 yıl
Yüzbaşı

İlk kez No Russian oynadığımda hiç sivile vurmadım yeminederim :)) artı o bölümde şaşkınlık içerisinde kalmıştım :)



B
14 yıl
Yarbay

bence söyledikleri doğru ama bunu bir pazarlama malzemesi olarak kullanması yaptığı doğruyu kat kat götürecek bir yanlış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yüzbaşı

cod sever arkadaşlarım gidin kendi konun başlığınızı pisletin, biz tartırşırız öldürsekmi öldürmesekmi diye. sonuçta bunların hepsi pazarlama stratejisi :)



C
14 yıl
Yarbay

Zaten senaryo o kadar derin değil, kötü adama gerek yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.