Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Batan Sigorta Şirketi...(Trafik Sigortası)
P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Bir tanıdığım geçen sene Ege Sigortadan trafik sigortası yaptırmış ve henüz süresi dolmamış. Geçenlerde iki adet ardarda kaza yaptı(acil durumda hastaneye yetişme telaşıyla)

Bunlardan biri az önce aradı ve sigorta şirketine devlet el koyduğu için hasarın karşılanmadığını söylediler(Arka cam kırıldı)

Bu durumda sigortalılar devlet güvencesinde midir?Ne yapılması gerekir?Anladığım kadarıyla bir güvence fonuna devredilmiş.Camı kendi cebimizden mi karşılamalıyız?

http://www.hurriyet.com.tr/hazine-ege-sigortaya-el-koydu-1-milyon-kisi-sokta-29805888



P
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yok mudur bir fikri olan?



B
8 yıl
Teğmen

Devlet guvencesi altinda cogu kisinin dosyasi bekliyor ama devlet odeme yapacak tipki mevduat guvencesi gibi dosyanizi actirin odemek zorunda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

Geçmiş olsun.

Maalesef küçük firmaların sıkıntısı bu forumda bir yıl önce dile getirmiştim Ege sigortadan uzak durulması gerekildiğini.

Ödememe ihtimali olabilir arkadaşınızın ödeme yaparak devletten talep etmesi gerekiyor.Aslında en güzeli Ege sigortayı öneren acenteye sorması , ben olsam cebimden verir ödeme gelince ücretimi geri alırdım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.