Type C çıkışından 5V3A 15w şarj ediyor. USB’den 10w. TypeC, micro usb, lightning hepsiyle şarj olabiliyor. Kablo derdi yok. 45w powerbankler de var ama fiyatı 3 katı. Fiyatına göre ihtiyacı olanlar için iyi bi seçenek. 10000 mah parasına.
AMAZONAPP20 kodu ile 20 liralık bişeyi de bedavaya getirirsiniz.
Kötü yorumlardan biri şarj etme hızını yanlış söylemiş. Diğerine de muhtemelen arızalı ürün geldi. Amazon satıcı orjinal Baseus. Hepsi bozuk olacak diye bişey yok. Bişey olursa sorunsuz iade alıyorlar zaten.
Anker öneren arkadaş, onda Type C yok. USB devri kapanıyor artık. Tek kabloyla hem kendini hem telefonu şarj edebilir.
Benim telefonun maksimum 18w ile şarj olabiliyor. Bana yeterli bir ürün. Daha hızlısına ihtiyacı olanlar 30w 45w olanlara bakmalılar.
1 tane 10k bir tane de 20k xiaomi powerbankım batarya şişmesinden atıl olduktan sonra baseusu keşfettim, iki yıldır 5-6 çeşit ürününü aldım pd olan dahil ve hepsinden memnunum.
AMAZONAPP20 kodu ile 20 liralık bişeyi de bedavaya getirirsiniz.
Baseus Mini Q 20000 Mah Type-C Pd qc3.0 Hızlı Şarj Power Bank, Beyaz (29707)https://www.amazon.com.tr/dp/B013GHQ56G/ref=cm_sw_r_cp_api_i_BPMnFbF0KR3BP
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 14 Ağustos 2020; 13:45:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >