Herkese merhaba arkadaşlar, ben Zehra Kastalmış. Tesadüfen Instagram'da gördüğüm bir projeye katıldım ve bu proje Balkan Gençlik Hareketi. Balkan Gençlik Hareketin'de 4. aşamadayım(son aşama). Bu projede bulunmak benim için çok heyecan verici. Umarım bu sene Balkanlar'da güzel bir deneyim elde etmek şansım olur. Hem deneyim ve tecrübeleri olmuş olacak benim için. Siz bu projeyi duydunuz mu? Kaçıncı aşamadasınız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Siz bu projeyi duydunuz mu? Kaçıncı aşamadasınız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >