Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Balıkesir ve Otelleri
H
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok uzun bir aradan sonra konu dışına daha doğrusu DonanımHaber e konu açıyorum.Bu hafta sonu Balıkesir e kız arkadaşımın yanına gideceğim.Haliyle orada bir otelde kalacağım.Sorun şu ki kız arkadaşımın yukarı çıkması gerekebilir.Aklınıza lütfen yanlış şeyler gelmesin.Zaten yol yorgunu olacagım e o gün de bütün gün hatta geceye kadar dışarıda olacağımız için dinlenmek istiyorum.Kısa 1-2 saat odada vakit geçireceğiz.Daha once geldiğimde yine civarda ismi olan(Basri değil) bi hotelde kaldım ve bu konuda bayağı sorun cıkardılar zira onlar yüzünden uykusuz bir şekilde 15-18 saatimi dışarıda geçirmek zorunda kaldım.

Sorum şu ki bu konuda bildiğiniz esnek oteller var m? 3 yıldız ve üstü oteller Turizm Bakanlığı na bağlı olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum.


Cevaplarınız için teşekkürler



S
13 yıl
Yüzbaşı

Balıkesir'de açık ögretim sınavı için konaklamam gerekiyordu 2 gün Halk otel 2 mi ne günlük 20 tl :D mecburen para yok kalmıştım,temiz değil ama civardaki oteller 60 tl fln günlük.sorun çıkarırlar mı bilmem



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.