Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
7444
Tıklama
1
Öne Çıkarma
BALIKESİR'DE ÖĞRENCİ HAYATI
C
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Balıkesir nasıl bir şehir? Orada okuyan ya da oturanlar bilgi verebilir mi? Bir öğrenci neler yapabilir, aktivite, mekan vs anlamında nasıldır? Ayrıca hayat pahalılığı, ev kirası gibi bilgiler de önemli kısaca Balıkesir'i anlatabilir misiniz?



M
6 yıl
Yüzbaşı

Balıkesiri pek bilmemde şampiyon BANDIRMASPOR ..

Up..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 28 Temmuz 2018; 1:56:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Binbaşı

aktiviteden kastın nedir? bunu biraz daha aç. dışarda yemek diğer şehirlere göre daha ucuzdur. mekan sayısı azdır. şehir merkezi çarşı denebilecek yer ancak büyük bir köy kadardır. ev sahipleri kan emicidir depozitona bile yatarlar (iyileri tenzih ederim). ev kiraları 600-800 arasıdır yerine göre 1+1 2+1 3+1. büyük bir şehirden gelirsen büyük hayal kırıklığına uğrarsın. kampüsü şehirden 20km uzakta dolmuşla 30dk sürer en az. dolmuş sistemi rezalettir. kampüste hiçbir aktivite yoktur dersin bittiği anda koşarak uzaklaşırsın. dolmuşların rezalet olduğunu söylemiş miydim?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Aktiviteden kastım senin anlattıklarınla bağdaşıyor hocam yani mekan vs tarzı anlamında sordum. Neyse cevabı aldım teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @panter20
X
6 yıl
Er

Hocam gözünü seveyim yapma yakarsın kendini çok pişman olursun Balıkesir'den daha bok bir yer olamaz bir Balıkesirli olarak söylüyorum belki Akçay ayvalık falan buralara yazlık için gelinebilir ama balıkesire okumak için gelmek (tıp için zorunda kalmadıkça) mallıktır sosyal aktivite falan hikaye. Öğrencilerin çoğu civar köylerden gelmiş değişik tipler fazla comar bir şehir kısacası üniyi zehir eder burası insana



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl
Çavuş

8 sene yaşadım. Şehir küçük ,ucuz,yaşaması kolay. Pek sosyal aktivite yok ama özgür bi şehir. Üstte çomar demişler ama en son geçen sene gittiğimde değildi.Güvenli,fazla suç olmaz. Yaylada diye fazla büyük olmayan bi alışveriş merkezi var genelde ya oraya ya çarşıya gidilir. Eğer ben buyük şehirden geldim eğlenmek coşmak gece hayatı isterim diyorsan sana uygun değil.Ha tatil yerleri yakın yazın arkadaşlarınla gidersin o da bi +.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocang -- 28 Temmuz 2018; 10:13:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
6 yıl
Teğmen

Edremitte yaşıyorum 4 sene balıkesir merkezde yatılı okudum liseyi eğer kazadığın yer yüksekokul değilse muhtemelen merkezde okursun öncelikle deniz yok onu söyleyeyim ben lise için gittiğimde deniz şortu götürmüştüm ama işe yaramadı Ucuz ve küçük bir şehirdir yapılacak pek bir şey yoktur ha sen diyorsan ya benim sevgilim olur küçük bir arkadaş çevrem batak 101 falan beni sıkmaz diyosan okey 10 numara şehir ama bi izmir istanbul eskişehir canlılığı arıyorsan maalesef o yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Eyvallah hocam. Açıklayıcı oldu gayet, beklentilerim pek fazla değil zaten sizin dediğiniz şekilde bir öğrenci hayatım olur muhtemelen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jasonbecker123
G
6 yıl
Er

merkezde tek avm var ve avm içindeki sinema tek sinemadır.eskiden merkezde 3 sinema varken şimdi 1 tane vardır.necati eğitim fakültesi dışında ki diğer bölümler ise çağış denilen merkezden 15 dk uzaklıktadır.otobüs bulamadım gidemedim durumu olmaz.şehir de atatürk parkı ve çamlık denilen(şehrin en yüksek yerlerinden) dışında yeşillik yoktur.balıkesir in merkezinde deniz yoktur.büyük yanılgıdır.şehre 2.avm almanyada oynayan türk ve balıkesirli futbolcu tarafından yaptırılıyor.yani artık 2 avm li bir yerdir.ucuz şehirdir.karnını doyuracak çiğ köfteci,dönerci bulursun.kyk yurdu ile üniversite birbirinden çok uzaktır.ordaki ulaşım nasıldır bilemem.ulaşım balkart ile yapılır.öğrenci belgenle indirimli kart alabilirsin.son zamanlarda öğrenci şehri olma yolunda ilerliyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Ev tutacağım zaten yurt ile uğraşmam hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gujunpyo
S
6 yıl
Teğmen

Okuyorsanız hangi bölümde okuyorsunuz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gujunpyo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.