Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Balans ayarı ve jant eğriliği?
P
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ne zaman balans ayarı için gitsem rot balanscilar hemen dört jant egri, düzeltmeye gidecek diyorlar. Bu durumu farklı araclarimda ve farklı ustalarda her daim yaşadım. Şu anki aracımda çelik ya da alaşımlı jant var. Yani kara jant değil. Arabayı da düzgün kullanırım ki janti egecek kadar çukura kasise girmedim. Bu jant eğri durumu para tuzağı gibi geldi bana. Bu kadar kolay mı eğiliyor jantlar?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palio1.6 -- 27 Eylül 2019; 16:13:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

evet



S
5 yıl
Yarbay

Hemen ustam neresi eğri göster diyeceksin. Balans makinesinde jantı izlediğinde belli oluyor. eski aracımda 4 janttan 2sinde sorun vardı. Gözümle yamuk döndüğünü görebiliyordum ve tamir edin dedim. tamirden gelenleri balans yaparken izlediğimde düzeldikleri belli oluyordu. Onun dışında elimden 7 araç geçti başka jant tamiri yaşamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 27 Eylül 2019; 16:35:35 >

F
5 yıl
Yüzbaşı

tamamen dolandiricilik veya firsatcilik diyelim. lastikleri degistirirken aynisini banada hep soylerler hepte ayni yerde degisim yaptirirm bi yil sorun var 1 yil sorun yok deniyor. kafalarina gore bence. balans duzgun yapildiktan sonra hicte sorun yasamadim hem celik jantlarda hemde alasim jantlarda..

ayrica alasim jantlar yani kapakli olmayan jantlarin dogrultma kaynak duzeltme yani isil isleme tabi tutulmasi tehlikeli... aman dikkat.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.