Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
625
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bakan Yaşar Güler’in 15 Temmuz’da yaşadıkları ortaya çıktı
S
3 yıl (75 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Saygı Öztürk, yeni kabinede Milli Savunma Bakanı olarak görevlendirilen Yaşar Güler’in Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki FETÖ yapılanması tarafından 15 Temmuz 2016’da düzenlenen darbe girişimi sırasında yaşadıklarını okurlarıyla paylaştı. Güler, o dönem Genelkurmay 2. Başkanı olarak görev yapıyordu. Kalkışma sonrası Hulusi Akar’ın yerine Genelkurmay Başkanı olarak atanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda yüzde 52.18’le kazandığı cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından da yine Akar’ın yerine Milli Savunma Bakanlığı’na getirildi. Akar ise siyasi yaşamına AKP Kayseri Milletvekili olarak devam ediyor.


Kaynak

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.