1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: satasbana kendine yeni hat al temiz iş...
quote:Orijinalden alıntı: ruhöküzü quote:Orijinalden alıntı: satasbana kendine yeni hat al temiz iş... hemen gecebiliyormuyum o zaman yoksa belli bir süresi mi var taşımak için?
quote:Orijinalden alıntı: şah mat quote:Orijinalden alıntı: ruhöküzü quote:Orijinalden alıntı: satasbana kendine yeni hat al temiz iş... hemen gecebiliyormuyum o zaman yoksa belli bir süresi mi var taşımak için? Yeni hat aldığınızda veya mevcut numaranızı kendi üstünüze aldığınızda 90 gün boyunca operatör değiştiremezsiniz..
quote:Orijinalden alıntı: tolga68 quote:Orijinalden alıntı: şah mat quote:Orijinalden alıntı: ruhöküzü quote:Orijinalden alıntı: satasbana kendine yeni hat al temiz iş... hemen gecebiliyormuyum o zaman yoksa belli bir süresi mi var taşımak için? Yeni hat aldığınızda veya mevcut numaranızı kendi üstünüze aldığınızda 90 gün boyunca operatör değiştiremezsiniz.. arkadaşın biri yeni hat aldı turkcell 3 gün sonra vodafone geçti 1 ay kullandı yüksek fatura gelince bu sefer avea ya geçti.
Babamın üzerine Avea hattım vardı şimdi o hattı turkcell'e taşımak için başvurduk babamın kimliğiyle.
Operatör onaylandıktan sonra 25 yaş altı kimliğinizle gelin genç tarife yapalım dediler.
Hattı babamın üzerinden benim üzerime almak için hangi işlemleri yapacağız.
Babamın gelmesine gerek varmı
Sadece kimliği götürsek olmuyor mu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.