Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
babam için 700-800 TL lik cep telefonu almalıyım :) yardım lütfen (alternatifleri belirledim gibi)
D
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

babam için maksimum 800 tl ye cep telefonu almam gerekiyor. aslında babam için olması önemli değil. sonuçta bu fiyata alınabilecek iyi bir şey bulmak istiyorum. evet fiyat itibariyle bazı şeylerden fedakarlık etmek lazım. bunu da biliyorum. unutmadan ekran 5 inç olsun diye düşündük. 4.5 G'yi desteklesin dedim. ileride belki operatörler 3G desteğini keserse ortada kalmayalım. konuşma sırasında karşı tarafın sesinin net ve yüksek gelebilmesi de önemli. görüş tecrübe ve önerileriniz bekliyorum. aşağıdaki telefonlar dışındaki önerilere de açığım.

benim küçük bir eleme ile bulabildiğim telefonlar :

ASUS ZENFONE GO 2
ASUS ZENFONE GO

SAMSUNG GALAXY J320
SAMSUNG GALAXY J PRO
SAMSUNG GRAND PRİME PLUS

LG STYLUS 2





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 15 Temmuz 2017; 13:30:28 >

B
7 yıl
Teğmen

Xiaomi redmi 4x



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet xiaomi oldukça umut vaadeden bir seçenek gibi duruyor. ama bu marka bilinmediği için babamı buna ikna etmem pek mümkün değil gibi. ikna etmeyi başarsam da bir sorun çıkarsa bilinmedik bir marka aldırdığım için ihale bende kalır bu nedenle başka bri marka ve model almalıyım.




Bu mesajda bahsedilenler: @bilgekılıçhan
S
7 yıl
Yüzbaşı

O bütçeyle telefon alabilmeniz için arkadaşın da dediği gibi xiaomi almanız gerekebilir çünkü f/p ürünler arasında en sağlam olan marka sonuçta.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkür edeerim. ama yukarıda da dedğimi gibi bu benim için hem ikna etme hemde risk açısından zor. kendime alıyor olsaydım olurdu. babamı piyasadaki hakim markalar dışında bir markaya ikna etmek zor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Temmuz 2017; 13:21:54 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Saldırgan Gamer
B
7 yıl
Teğmen

Ben de seninle aynı durumdaydım fakat senin paylaştığın telefonlar zaten bir sene sonra teknik olarak çöp olacak, tp link neffos c5 bile onlardan çok iyidir, bizimkisi sadece tavsiye, fikir alışverişi, umarım istediğini bulursun, ama LG den uzak dur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Teğmen

Zenfone go fena değil fakat fiyatının telefonu değil, ama +100 lira distribütör garantisi için zaten her markaya para veriyoruz, o da en alt limit bazı firmalar 300 fark koyuyor yurtdışı fiyatına vergiler hariç



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.