Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
6203
Tıklama
36
Öne Çıkarma
Cevap: BABAM AİSİME GİRMİŞ (3. sayfa)
G
2 yıl
Onbaşı

Hocam Türkiye dünyanın en ucuz ülkelerinden oldugu için dolara çevirdiğin zaman 3000 dolar yapıyor. 3000 dolar Türkiye için gayet iyi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Software Dealers
S
2 yıl
Er

Türkiye için gayet iyi olduğunu söylemenin nedeni tamamen kıyas kültürü.Çünkü Tr deki insanların azımsanmayacak bir kısmı eğitim kalitesinin aşırı yetersizliği ,sosyal imkan yetersizliği hatta ekonomik nedenli beslenme yetersizliği yaşıyor zaten kıyas yaparsak belki para denebilir ancak coğrafi konumdan bağımsız olarak üst düzey akademik eğitime sahip ve yüksek sorumluluk gerektiren işlerde çalışan hiç bir insanın emeğinin karşılığı 2 iphone olamaz.Aldığın her şeyin fiyatı doğrudan dolar endeksli




Bu mesajda bahsedilenler: @Yks2022Hedef15k
T
2 yıl
Onbaşı

İlk sinif ne alaka olm? Nerede yazıyor? Nasil okuyorsunuz? Okuma yazmada kalmiş öğrenim seviyen. Vah evladim. Hadi şu başlıkta yazanlar çalışmış tıp falan kazanabiliyorlar. Senin durum bitik.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bounlukizaraniyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.