Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1904
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aynı isimli iki kablosuz ağ (yardım)
T
8 yıl (114 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Abiler evimizde bir adet modem var ismi xxx ve alt katımızdaki arkadas da bizim modemden kablo cekti access sanırım ismi kablosuz agı daha genis bi alana yaymayı saglayan aletten taktı. simdi onun ismi de xxx. haliyle pc ikisindende cekiyordur modemın yanındayken bile nedense alt kattakıne baglanıyor. 2 dis felan oluyor. kablosuz ag secım ekranındada tek bır ısım gozukuyor. bu iki modemi birbirinden ayırabılecegım efendıme soyliyim alt kattakıne bılgısayarımın baglanmasını engellemesını saglayabılecegım bır ayar var mı yardımcı olabılırsenız sevınırım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
8 yıl (114 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Yardimm lütfen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl (4 mesaj)
Er

< Resime gitmek için tıklayın > extender arayüzüne gildikten sonra resimdeki konumdan yapabilirsiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl (4 mesaj)
Er

ikinci seçenek 2 cubuk çeken ağı unutmak




Bu mesajda bahsedilenler: @korayf285
G
8 yıl (2223 mesaj)
Yüzbaşı

Netsetman iş görür



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.