Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Axess Yardım
N
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Geçenlerde bir internet sitesinden alışveriş yaptım. Fakat işlemi iptal etmek zorunda kaldık ve para iadesi yapılacak. Bugün baktım işlem iptal edilmiş. Acaba para (limit kullanımı) ne zaman tekrar hesaba geçer bir bilgisi olan var mı ? Böyle bir şeyi daha önce yaşayıp tecrübesi olan.
Not : Müşteri hizmetlerine sor demeyin ,şu an için ulaşılamıyor kendilerine. Genelde de hep böyle ya sabahın köründe arıyacaksın yada hiç bulaşmayacaksın. Akbank'a burdan



N
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

N
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

R
15 yıl
Yarbay

Ben bir marketten 50 liralık 2 ürünü alışveriş yapmıştım, 10 taksit yaptılar. Bir kaç gün sonra 20 liralık bir ürünü geri iade etmek durumunda kaldım, şimdi her ay 5 lira yatırıyorum, 2 lirasını iade ediyorlar.

Umarım yardımcı olmuşumdur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sağol dostum biraz yardımcı oldun ama prosedür bu mudur ki acaba? Böyleyse yandık valla. Tabi birde şu var seninle aramızdaki fark ürünün tamamiyle iadesi bende. Arada parça şeklinde değil. Ya şu lanet müşteri hizmetleri bi cevap verse.
Yinede çok sağol.
Başka bilen eden var mı bu işleri?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.