Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
359
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avrasya Havuz - Havuz Yapım
C
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kum, çimento, uçucu kül, bezelye taşı ve çelik takviyeli üzerine püskürtülen suyun Gunite karışımı,konut havuzlarının yapımında kullanılan prosedürdür. İnşaat, daha büyük seviyelerde su masaları veyeraltı suyunun sızması olan bir zemin de gerçekleştirilirse, yapısal bir yedekleme ile bir vinil astar
tabakası sağlanır. Konut havuzlarının inşası için kullanılan şekiller, güvenlik sınırı içinde özenlehazırlanmış yapısal projelerimiz ve hammedelerimiz ile güvenliğinizi en üst seviyede tutarak uzun yıllar kullanabileceğiniz havuzlar inşaa etmekteyiz. Açık havuz inşaatı sınırlı bir seçeneğe sahiptir, çünkü bunlara esas olarak binanın aynı arsa üzerinde inşa edilmiş olmasıdır. Bu durum okullar için inşa edilen havuzlarda da geçerlidir. Burada havuzlar zemin tesislerinin bir parçası olarak inşa edildiği için bir istisna yapılmaktadır.


https://avrasyahavuz.com/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldcommune -- 16 Haziran 2020; 1:0:32 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.