Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AverTV 6 Yardım!
S
16 yıl (2616 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar AverMedia DVB-S Pro kartım var, ProgDVB kullanmak zorunda kaldım , uzaktan kumanda çalışmıyor bu yüzden. Başka türlü Türksat 3A bir türlü çekmiyor. Bütün kanalları bulabileceğim bir AverTV 6 kanal listesi ve uydu ayarlarının AverTV 6 'da nasıl yapılacağı konusunda yardıma ihtiyacım var.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
16 yıl (157 mesaj)
Teğmen

avermedia'lari progdvb ile kullanirken uzaktan kumandayi kullanabilirsin. Sag altta beliren urun takili iken rengi sariya donen kumanda isareti, averquick'e sag tuslayin, ordan mce kumandasini secin. boylece kumandayi diger programlarda da kullanabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.