Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
476
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AVEA üzerinden Noki C5 ile MSN kullanmak için?
İ
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Hattım Avea, herhangi bir internet paketi kullanmıyorum. Telefonum Nokia C5-00, klasik tuşlu telefon ve ben bu telefonum ile bilgisayarda kullandığımız Windows Live Messenger programını kullanmak istiyorum. Gün içinde her zaman bilgisayarın başında olamıyorum ve MSN benim için önemli, cepten bu programı kullanmak istiyorum, lakin müşteri hizmetleri bana bu konuda yardımcı olmayacaklarını Nokia ile görüşmemi istedi.

MSN programını telefonuma nasıl kurmalıyım? Diyelim ki kurdum, sadece MSN kullanmak için Avea'ya ne kadar ücret ödemem gerekecek.

Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Saygılarımla,



P
14 yıl
Yüzbaşı

nimbuzz kullanabilirsin , çok kullanışlı bir programdır . sesli görüşme bile yapabiliyorsun . İnternet ücretine gelince KESİNLİKLE bir pakete üye olmalalısın . Kullanım ihtiyacına göre.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yüzbaşı

ebuddy kullan ve internet paketi satın al.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.