Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1132
Cevap
191849
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli)
H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar birkaç gün önce görmüştüm EGM'den referansı olan arkadaşlar faydalanabilir.

27 TL’ye her yöne 1000 DK, grup içi 5400 DK, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet. (12 ay Taahhütlü)

Taahhütsüz fiyatı 35 TL.

BİLGİ İÇİN LİNK



Ücretsiz Konuşma Süresi Bitiminde Yurtiçi Her Yöne Konuşma  0,30 TL/DK olarak, ücretsiz SMS bitiminde 0,30 TL/SMS olarak, Ücretsiz Cepten İnternet Kullanımı Bitiminde Yurtiçinde 0,00492 Krş/KB olarak ücretlendirilecektir.

Tarife değiştirmek isteyen müşteri Emniyet Genel Müdürlüğü tarifesinde ise kimlik ibrazına gerek olmaksızın SMS ve Müşteri Hizmetleri aracılığıyla tarife değişikliği yapılabilir, ancak diğer tarifelerdeki müşterilerin tarife değişiklikleri kimlik ibrazı sebebiyle bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır.

SMS ile geçiş yapılabilmesi için MEGA TARIFE yazılarak 2010 veya 6363 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.

Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarının ve referans oldukları yakınlarının faydalanabileceği tarife, paket ve cihaz kampanyalarından kimliğini ve statüsünü belgelemek kaydıyla EGM kadrosunda çalışan veya emekli olmuş personel, Polis Akademisi, Polis Koleji ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de faydalanabilmektedir.

Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla tarifelere kayıt olmak isteyen müşterilerimizin Avea bayilerine giderek nüfus cüzdanı, Emniyet Genel Müdürlüğü kimliği ve geçiş formu doldurmaları gerekmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü tarifelerinden geçiş yapmak isteyen müşteriler ise Avea bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve yukarıda belirtilen kısa kodları kullanarak SMS aracılığıyla geçiş yapabilirler. Diğer faturalı Avea tarifelerinden geçiş yapabilmek için yine kurum kimliği ibrazı gerektiğinden Avea bayilerine başvurulmalıdır. Bir müşteri en fazla 3 kişiye referans olabilir. Aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Tarifeleri'ne mensup müşteriler kendi adlarına 7 hat alabilirler.


Referans Sisteminden Faydalanmak İsteyenler

Yeni hat alacak aboneler için;

Önce Avea Bayi'sine giderek yeni bir hat alın ve referans başvuru formunu doldurun.

Hattınız Referans Tarifesi'nden açıldıktan sonra hemen Referans göstermek istediğiniz Avea kamu mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.
Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Hattınızın aktif hale gelmesini takip eden 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

Faturalı bireysel hattı olan aboneler için;

Referans göstermek istediğiniz Avea kamu mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.

Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Referans başvurunuzu takiben 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

Aynı zamanda SMS ile başvuru yerine Müşteri Hizmetleri veya Online İşlemler'den de referans başvurusunda bulunabilirsiniz.


Kullanmakta olduğu hatta taahhütü olan arkadaşlar SMS le geçemiyorlar Müşteri Hizmetlerini arayarak geçenler var.

Aynı Şekilde kullanmakta olduğunuz tarife kamu tarifesi ise SMS le geçiş olmuyor bireysel tarifelere geçip 30 gün beklenmeniz isteniyor fakat Müşteri hizmetleri arayıp zorda olsa geçenler var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknorl -- 23 Temmuz 2013; 21:27:34 >

O
12 yıl
Teğmen

H
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Emniyet Genel Müdürlüğü




Bu mesajda bahsedilenler: @Okitov
A
12 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

egm nedir fransız kaldım

jgk'nın kırsalda yaptığı işi şehirde yapıyorlar hocam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Binbaşı

Çok iyi fiyat gerçekten.



Q
12 yıl
Yüzbaşı

Yarın bir hat ile mega bir hat ile de mini tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Fakat aklımı karıştıran olay; benim şuan devam eden taahhütüm. Acaba bu kampanyaya geçersem taahhütle ilgili sorun yaşar mıyım?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

pttcell e geçememiştim bir fırsatını bulup, artık buna geçerim


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

referans konusunda yardımcı olabilecek var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
12 yıl
Yarbay

bir polis 7 kişiye referans olabiliyor diye biliyorum. kendi hatları dahil olması gerek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Binbaşı

şöyle bir ifade var verilen linkte

"Tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturalı ve faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kaydolup 12 fatura dönemi boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşterilerimiz için 12 fatura dönemi boyunca geçerli fiyattır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren taahhütsüz aylık ücretler geçerli olacaktır."

yani 1 yıl taahhüd ile bu tarifeler kullanılabiliyor mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Çavuş

Fiyat çok güzelde, Bir referans bulamadım,
Tekrar şansımızı deneyelim.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

tarife değişiklik ücreti ile ilgili bilgi göremedim, kaçırmış olabilirim



İ
12 yıl
Çavuş

Bir polis kendi adına 7 hat alabilir ancak 3 kişiye referans olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
12 yıl
Binbaşı

emniyetten tüm kamuya mı dönmüş yani?



N
12 yıl
Çavuş

polis kardeşlerimiz referans olsun hepimiz geçelim bu tarifeye referans olabilecek arkadaşların pm atmaları önemle rica olunur :))



J
12 yıl
Yarbay

Herhangi bir polis memuru yetiyor mu buna?



H
12 yıl
Binbaşı

Gani referans var ama kocaelide %99.7 dedikleri yerde, evimde çekmiyor, dışarda sürekli kesiliyor. bu şartlarda değil 1000 dakika 10000 dakika versede bir işime yaramaz. Birde taahhütlü olunca son aylarda kabarık kabarık fatura geliyor. Btk, şikayetvara falan şikayette de sonuç alınamıyor. Çekmeyen tele para ödüyorsunuz. Iyi düşünün derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Teğmen

Fatura ödenmezse referansı veren polisin maaşına haciz geliyormuş.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
M
12 yıl
Onbaşı

A
12 yıl
Teğmen

yanlış anlamadıysam referans olacak kişinin tarifesi de aynı olması gerekiyormuş.. polis bulmak kolay ama bu tarifeyi kullanan polis bulmak sıkıntı olabilir.