DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
336
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Authenticator Problemi :( Yok mu fikri olan?
D
15 yıl (1039 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi günler
Yaklaşık 3-4 aydır oynamadığım acc me bir bakayım dedim belki açar oynarım diye fakat bir türlü login olamadım.Acc mi daha önce battle.net ile merge yapmıştım ordan girmeye çalıştığımda mail adresi ve şifreyi giriyorum fakat sonra authenticator key i girdiğimde login fail oluyor.Bende acaba şifrede birşey mi var dedim şifremi resetleyip yeniledim fakat gene aynısı oluyor.Birde wow-eu sayfasının acc management kısmından deneyim dedim fakat orasıda problem var daha sonra deneyin diyor ve açılmıyor.Acaba acc me giremememin nedeni wow-eu daki problem mi?Yoksa başka ne olabilir bilmiyorum???(Bekleyip daha sonra mı denemeliyim?)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidoffmath -- 23 Temmuz 2010; 18:59:58 >

D
15 yıl (1039 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Wow-europe sitesindeki problemde kalkmış fakat ben hala acc management tan giremiyorum key i girince login fail oluyo :( Sözde hack ten falan korunmak için aldık kendimiz giremiyoz ne sinir birşey ya :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (1039 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyunu hallettim patch leri indirdim ve oyuna girmeye çalıştım galiba acc mail adresi şifre ve authenticator key i kabul ediyo çünkü ödeme zamanınız dolmuştur uyarısı veriyor.Wow-eu sayfasına gitmem için link veriyor fakat siteden giriş yapamıyorum.Ee haliyle giremeyince ödemede yapamıyorum.Bu nasıl iştir anlamadım.Blizz e mail de attım kimlik scan i ne kadar.Acaba ne zaman dönerler?Birde neden kaynaklanabilir bu durum?Sizler siteden acc management a girebiliyor musunuz acaba?Sitede bir problem mi var ki.Çok soru sordum galiba :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl (3711 mesaj)
Binbaşı

sitede sorun yok, tüm soruların cevabını kendinde bulacaksın yiğen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl (1039 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu blizz sitesinden gönderdiğim mail e ne zaman cevap verir ki?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.