Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1364
Cevap
133600
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (69. sayfa)
F
8 yıl
Çavuş

Özür dilerim, okuyamadım mesajlar çarşaf gibi olmuş artık burada, x-fi xtreme audio'ya ulaştım equalizer'da çalıştı, dediğin işlemi yapınca. Teşekkür ederim. Saygılarımla!



F
8 yıl
Çavuş

Sürücüyü 3_1a kurdum, dediğiniz şekilde x-fi olarak modladım. Çok yardımcı oldunuz. Tekrar teşekkür ederim. Forumda sizden başka cevap veren yok o yüzden size de sorayım.http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=47196 adresteki modülü arıyorum; nereden bulabilirim? Optik sistemime bağlamak için; Sound Blaster Digital I/O Module olarak geçiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @heavyrocker
H
8 yıl
Yarbay

Bir ara ben de araştırdım. Çinde bir kaç ürün denk geldi fakat aşırı pahalıydı. Sizin gösterdiğiniz ürünü ilk gördüm. Araştırayım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @frankenstein85tr
F
8 yıl
Çavuş

Sevinirim, araştırırsanız. Ben araştırdım bulamadım ürünü satın alabileceğim bir yer. Yurtdışı sitelerede baktım e-bay, aliexpress gibi bulamadım o sitelerde. Aklımada başka bir yer gelmiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.