Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1038
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audigy 2 ZS???
Z
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar;

Bugün Audigy ZS satın aldım ve size bir iki sorum var( Forumda ve internette biraz aradım ama tam karşılığını bulamadım) ;

Ben eskiden Philips PSC 705 kullanıyordum; bu kartta winampta mp3 dinlerken ve divx izlerken (BS player + AC3 codec ile) sürekli 5.1 ses alabiliyordum (aslında 5.1 olması önemli diil ama Sub-woofer çalışsa yeter) ama Audigy 2ZS ile alamıyorum. CMSS3D yi denedim ama bunda da subwoofer çalışmıyor (arka hoparlörler çalışıyor).

Flim izlerken yine BS player ve AC3 ile denemelerimde codec ekranında woofer'da ses dalgası gözüktüğü halde ses gelmiyor.Winampta sorunu çözmeye yönelik bir iki plug-in denedim ama fayda vermedi. FEAR adlı oyunda da sub wooferdan ses alamadım . Kablo bağlantılarında sorun yok THX setup console da az da olsa sub wooferdan ses geliyor

Ayrıca bu hafta sonu kısmetse logitech Z-5500 almayı planlıyorum , bu cihazın harici decoderi ile sorunum çözülürmü acaba?

Hepinize şimdiden teşekkürler...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
18 yıl
Binbaşı

zekai s,o sorunu bende kartı ilk aldığımda yaşamıştım.İlk önce kartın eax 4hd desteklemesi için driver indirmen gerekli,creative in sitesinde bulabilirsin sanirim.Daha sonra eax konsol dan CMSS 3D ayarlarına gir,ordan stereo surround u seç,ben böyle yaptıktan sonra sorunum çözüldü.fear dan muhteşem bir 5.1 ses alıyorum ve hiçbir filmde sorun yaşamadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler n1ghtfall dediğini yaptım ve bugün Z5500 e de kavuştum ve sorun kalmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.