Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audi a4 b5 1.8 adr motor sahipleri
K
geçen hafta (62 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Aracı 3 yıldır kullanmaktayım. Bir kere yolda bırakmadı ancak. Çok acayip sorunları var düz motor olduğu içinmi anlamadım yeri geliyor yokuşlarda bayılıyor ustalara götürdüm bobin buji degiştik yine cekiş artmadı. Egzoza bakım yaptım yine aynı. En son vuruntu sensörü arızası vardı onu degiştirdim su kaçakları vardı onları tamir ettirdim araç biraz kendine geldi ancak hala istediğim seviyede değil. Başlığı açma amacım aynı motora sahip arkadaşlarında tecrübelerini burada paylaşmaları herkese saygılar sunuyorum .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
geçen hafta (1536 mesaj)
Binbaşı

Bana göre düz bir motor ve yalnızca 173 nm max torka sahip olmasından dolayı..

https://www.ultimatespecs.com/tr/araba-teknik-ozellikler/Audi/3798/Audi-A4-(B5)-18.html



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
geçen hafta (62 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Tıkladım not found hatası veriyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @C.McRae
C
geçen hafta (1536 mesaj)
Binbaşı

K
geçen hafta (62 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yani turbo ve quattro olmayınca çöp diyorsun



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @C.McRae
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.