1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: BLG# Bizim burdan 14ŞB Ataşehir içinden Kadıköye gidiyor. 14ŞBye binebilirsin. ayrıca İETT sitesinden baktım 8M,19M,13 Ataşehirden kadıköye gidebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Kürşat. quote:Orijinalden alıntı: BLG# Bizim burdan 14ŞB Ataşehir içinden Kadıköye gidiyor. 14ŞBye binebilirsin. ayrıca İETT sitesinden baktım 8M,19M,13 Ataşehirden kadıköye gidebilirsin. Hocam 14ŞB her saatte var değilmi ?
Ataşehir'deki Migros'un karşısında durak var ordan hangi nolu otobüse binmek lazım ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 11 Temmuz 2011; 1:28:59 >