Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
218
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Atari VCS konsoluna Google Workspace desteği
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Atari VCS konsoluna Google Workspace desteği



Stok sıkıntılarının yaşandığı bir dönemde pazara giriş yapan Atari VCS konsolu sadece oyunculara hitap etmiyor. Firma ofis uygulamaları ile de gündelik kullanıcıları kazanmaya çalışıyor. 



Atari VCS gündelik kullanıma odaklanıyor



Chrome tarayıcısını dahili olarak barındıran ilk oyun konsolu olma özelliğine sahip Atari VCS bunu avantaja çevirmek niyetinde. Google Workdspace entegrasyonu ile artık gündelik işlerinizi de yapacak. 



Ayrıca Bkz.Atari kararını değiştirdi! PC ve konsollar için oyun yapmak istiyorlar



Bir nevi Chrome OS cihazı gibi düşünebileceğimiz Atari VCS, Chrome tarayıcısı üzerinden ofis uygulamalara erişebilmenizi mümkün hale getiriyor. Böylece evinizde internet odaklı bir mini PC ortaya çıkıyor. 



Gamil, Ajanda, Dokümanlar, Sohbet, Formlar, Keep, Jamboard gibi pek çok uygulama Atari VCS kontrol paneli üzerinden erişilebilir olacak. Klavye ve fare bağlayarak uygulamaları kullanabileceksiniz. Normalde USB üzerinden farklı işletim sistemleri çalıştırılarak verimlilik uygulamalarına ulaşılabiliyordu. Ayrıca konsolda video içerik uygulamaları da mevcut. 

 




Kaynak:https://www.techpowerup.com/287590/atari-doubles-down-on-pc-versatility-with-the-launch-of-google-workspace-apps-on-the-atari-vcs

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.