Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
468
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus vp247t pikselleşme sorunu
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 ay önce aldığım monitörümle ilgili bir sorun yaşıyorum,şöyleki bazı oyunlarda bazı grafiklerde problemler yaşıyorum.Örneğin sniper elite 3 de gece gökyüzünde bulutlarda pikselleşme oluyor,benzer şekilde rainbow six siege de de siyah renklerde(operatör seçme ekranında özellikle) pikselleşme yaşıyorum. Başka bir dvi kablo ile de denedim aynı sorun gene var,gtx 970 kullanıyorum.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?sorunu daha iyi anlatabilmek için ss yükledim linkleri aşşağıda.

http://i.hizliresim.com/Nl3kEa.jpg
http://i.hizliresim.com/adjXE4.jpg



M
8 yıl
Yarbay

Windows renk ayarlari 32 bitte mi, driver guncel mi bunlara bakin derim hatta tamamen silip yeniden yuklemr ise yarayabilir. Baska. Ir monitorle denemek en sagliklisi ancak bu sistem ici goruntuyse monitorle bir alakasi yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ayarları kontrol ettim,32 bitte.Daha sonra driver silip tekrar yükledim sorun düzelmedi.Başka bir tv de denedim ve maalesef aynı renk bozulmaları ve pikselleşmeleri tekrar yaşadım.Yani monitör düzgün çalışıyormuş.Normalde windows 8.1 kullanıyordum windows 10 a geçip bir de öyle deneyeceğim.Olmazsa sanırım ekran kartının teknik servisinin yollarını tutacağım gene de teşekkür ederim önerileriniz için.




Bu mesajda bahsedilenler: @Michael Scofield
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.