Asus DSL-AC51 modemim bulunuyor. Akşam sıkıntısız çalışıyordu fakat sabah uyandığımda telefonumdan wifi'ya bağlanamadığımı gördüm. Modemimi kontrol ettiğimde ise sadece ethernet portunun ışığı yanıyordu. Reset attım arkasındaki tuştan her şeyi denedim yine olmadı hiçbir ışığı yanmıyor ethernet portu hariç. Bilgisayar ile ethernetten bağlayınca modem arayüzüne dahi giremiyorum. Modemi kapatıp açınca internet, ve 2 ethernet portu ilk başta 2 saniyeliğine yanıyor sonrasında sönüyor yaklaşık her 2-3 dakikada bir bunu tekrarlıyor. Bilgisi olan var mıdır?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
N-16 kullanan bir arkadaş da adaptörü değiştirince düzelmişti. Modemden ve adaptörden ses geliyormu, kulağını yaklaştırıp bir kontrol et. İss iletişime geçip hattını resetlesinler değişim var mı bak. Bunlar da fayda etmiyorsa modem bozulmuş olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >