Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Astra J Kasa Değer Kaybı
H
8 yıl (146 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 15 gün önce aracıma çarpılması sonucunda kapıda hasar meydana geldi. Kapı yetkili servis tarafından değişti. Tramer sorgulamada kusur %100 olarak karşı tarafa verilmiş durumda.

Size sorum şudur;

Aracımda değer kaybı olmuş durumda ve değer kaybı talebinde bulunacağız. Direkt karşı tarafın sigorta şirketine başvuru yapabiliyoruz ilk aşamada o şekilde ilerleyeceğim.

Aracımda bu kazaya kadar herhangi bir değişen parça ya da boyanan parça yoktu. Ne kadar bir değer kaybı olmuştur ve ne kadar yatırılır hesabımıza bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Bu arada aracım 2015 model Beyaz renk 1.4T düz vites.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.