Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
529
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Astra H klima sorunu
E
4 yıl (3 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar, 1-2 güne kadar klimam güzel çalışıyordu. Son sıcak havalarda gücünü tam veremediğini farkettim biraz soğutması azaldı. 2 gündür de hiç soğutmuyor. Klimayı açınca titreme olup motorun zorlandığını hissederdim. Şimdi o da olmuyor. Kompresörü kontrol ettim maalesef klima açıkken dönmüyor. Ancak ilk açışta yine anlık olarak hissediyorum ufak bir devir dalgalanması oluyor ama devam etmiyor ve soğutmuyor.
-En merak ettiğim konu şu klima gazı azaldığında kompresör kendini korumaya alır mı? Lakin kompresörümün bozulduğuna inanmak istemiyorum. Aracım 2008 model manuel vites otomatik klimalı

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.