Arkadaşlar onun sapı bunun kökü deyip durmayın ulan crysis 2 istanbulda geçseydi yerle bir edilseydi istanbul ve uzaylılarla iş birliği yapan veya bizi şehirde istemeyen askerlerle de savaşmak zorunda kalsaydık o güzelim oyuna da mı çamur atacaktınız? İstanbul a nezaman istanbul denilmiş onu bir öğrenin ilk önce sonra İstanbul olsun adı deyin arkadaşlar. Film nasılsa oyunda öyle senaryoya göre kim olursa olsun ölecekse ölecek.
Birçok yabancı forumlarda dolaştım ve TÜRKLERE saldırı gibi birşey hiç görmedim ilahi güldürdün beni:) Türklere saldırı filan yapmayacağız sen ilk oyunun hikayesini iyi bilmediğin için oynamamışsın sanırım
Sanki atalarımızı mezardan kaldırıp karşımıza getiriyorlar bize de assassinsin diyorlar öldür diyolar gibi konuşuyorsunuz arkadaşlar ozaman filmlere de tepki gösterin özellikle kurtlar vadisi gladyoya orada rahmetli Özal'a suikast yapıyordu İskender Büyük ee TÜRK değil mi İskender ee TÜRK değil mi Turgut ÖZAL? Hem oyunun konusu Türkleri öldürmek değil ki tapınakçılarla uğraşıyoruz ve İstanbulda uğraşacağız ne var bunda anlamıyorum hadi öldürmemiz gerekti diyelim iyi Türk var Kötü Türk var. Bunlara rağmen hala ağırıma gider diyorsan elindeki assassins creed oyunlarını kır ve alma bence ve sana tavsiyem bilmediğin konu hakkında oyunu kötüleyici yorumlar yapma ne kadar emek harcanıyor kaç yılın uğraşı sonucu ortaya çıkıyor oyun günah yahu hem ben Türklerin aleyhine bir oyun yaptıklarını hiçbir yerde okumadım.Saygılarımla.
Ya Çok Merak Ediyorum Assassin's Creed 3 mü olacak Bu Oyun Yoksa Brotherhood Gibi Ek paket mi olacak?? Çünkü Hiç Assassin's creed 3 revelations gibi bişey görmedim de ben??
istanbulda geçicek olması çok olması çok harıka olucak çunku oraya osmanlı yansıtılmış olucak....benım açımdan turkçe olmasınada gerek yok... zaten ezio nun orjinal sesinin yerıne bır ses bulabılırlermı bılmıyorum..
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
oldururken gözünü kapat birsey olmaz :)
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle