Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
600
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asphalt 9 önemli not jeton hilesi
S
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ülkemizde popüler olan mobil oyunlarla ilgili yurt dışındaki dolandırıcıların ciddi bir çalışması söz konusu. Çeşitli hileler ve APK dosyalar adı altında siteler açarak dolandırıcılık usulü olarak kullandıkları dosyaları yaymaya çalışıyorlar. Asphalt 9 Legends Jeton Hilesi veya para hilesi gibi vaatlerde bulunduktan sonra bunları inanan oyuncuları dolandırıyorlar. İçerisine koydukları zararlı yazılımlar başta banka hesap bilgileriniz olamak üzere tüm kişisel bilgilerinizin çalınmasına sebep olacaktır. Bu yüzden bu tür illegal dosyalardan kesinlikle uzak durunuz.

Asphalt 9 Legends Para Hilesi
Asphalt 9 Legends Para Hilesi de tıpkı yukarıda anlattığımız jeton hilesi gibi dolandırıcılık yöntemleriyle meşhur. Siz oyunda yeni arabaları bedava açmak isterken veya onları kolay yoldan geliştirmek isterken aslında bir tuzağa düşüyorsunuz. Bizde sizler için bir çekiliş yaparak oyuncuları hileden uzak tutmak ve istediklerini legal yollarla verebilmek adına çekiliş düzenliyoruz.

Asphalt 9 Legends Para Hilesi
Yazıyı Paylaş
Yazıya Yorum Yap
Yukarıdaki basit 2 maddeyi yerine getiren oyuncular listeye eklenecektir. Eğer yazıyı paylaşmadığınız tespit edilirse hediyeleriniz verilmez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Asphalt9 jeton hilesi diye bir şey yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.