DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
C# iyi derecede kullanabiliyorum. Web programlama kursuna gidiyorum ve kursta yaptıklarımızı uygulamaya geçirmek için bir proje yapmak istiyorum. Başlangıç seviyesi için proje önerileri arıyorum. 24 yaşındayım ve proje tecrübem yok. Staj başvurusu yaptığımda örnek gösterebileceğim projeler arıyorum diyebilirim.
C# iyi derecede kullanabiliyorum. Web programlama kursuna gidiyorum ve kursta yaptıklarımızı uygulamaya geçirmek için bir proje yapmak istiyorum. Başlangıç seviyesi için proje önerileri arıyorum. 24 yaşındayım ve proje tecrübem yok. Staj başvurusu yaptığımda örnek gösterebileceğim projeler arıyorum diyebilirim.
Alıntıları Göster
Kendi blog siteni kodla bir hosting veya azure/aws/heroku vs de yayına al. Sonra yaşadığın sorunları ve çözümlerini. Öğrendiklerini kaleme al. Bu senin gelişimine fayda sağlar.
Ben atıyorum ilan sitesi kodla veya eticaret sistemi yaz desem bunlar havada kalır. Zira bir ihtiyaçtan yola cıkmalı. O yüzzden cevrenin ihtiyaçlarından yola cık. Misal benim babam emlakçı. Ben onu için private ilan ekleyip arayabileceği bir web app yaptım. (kullanmadı gerçi ama) Ingilizcen iyi değilse onu mutlaka hallet. (en önemli önerim bu olur) Neden mi sadece bir google sorgusu ile 40 proje önerisi olan bir yazı bulabilirsin. https://www.codementor.io/npostolovski/40-side-project-ideas-for-software-engineers-g8xckyxef
https://github.com/trending/c%23?since=daily buradaki projeleri takip et. Issuelara bak. geliştirebileceğin bir feature vaya bir bug olursa al onu. En azından dene. Cok ciddi kariyerine de bilgine de faydası olur.
kaynakları takip et. Orada Podcast Yayınları kısmındaki Giik.fm ve codefiction takip et. (diğerlerini de mutlaka dinle tabi hepsi ayrı güzel ama giik.fm daron ve yiğit özaksüt daha .net dünyasına yakınlar. codefiction da eğlenceli. Hafif geyik diye.)
https://aspnetboilerplate.com/ bu projeyi takip et. kullanmaya calıs. kodlarını oku. Feyiz dolu bir codebase. Yapabilirsen issue çöz, feature geliştir.
İlindeki Yazılım topluluklarına katıl. Etkinliklerde insalarla konuş. Bir ara ücret gözetmeden (ama emeğini de sömürtmeden) bir staj ayarla. işin mutfağını bir gör.
Yolun uzun ama kesinlikle buna değiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 31 Ocak 2019; 17:35:13 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.