Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1897
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASP.NET Page POSTBACK
A
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar

Bir web page im war. VS 2008 ve framework 3.5 ile oluşturulmuş. ve içinde AJAX extensionları kullandım. UpdatePAnel ScriptManager Timer gibi. dolayısıyla sunucu framework 3.5 desteklememekte (server a 3.5 yükletmek bir çözüm ama bunu istemiyorum.) projeyi target framework u 2.0 yapıldığında referenceları uçuyor normal olarak ve Ajax Extensions kullanılamıyor.

Dolayısıyla. Web Page in Postback olmasını nasıl engelleyiblilirim. framework u 2.0 a çevirdiğimde.
Sayfada bi timer var bir geri sayma işlemi yapıyor. Bunun için page sürekli postback olmasın istiyorum ve geri sayımına devam etsin. Bunu Update panelle çözmüştüm ancak frmwrk 2.0 kullanıcağım için bunu nasıl postback etmesini engeleyebilirim.

Teşekkürler kolay gelsin..



G
15 yıl
Onbaşı

asp.net framework 2.0 için ajax toolkit'i indirip gerekli referansları projeye ekledikten sonra ajax sayfalarında bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
download adresihttp://www.codeplex.com/AjaxControlToolkit/Release/ProjectReleases.aspx?ReleaseId=11121


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

S
15 yıl
Teğmen

yapmaya calistigin geri sayımı, o timer kontrolu ile yaparsan yada yapmaya calisirsan yanlis yapmis olursun. javascript ile yapman gerekir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.