Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
440
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asonic harici ses kartini kullanan varsa bi baksin lutfen..
N
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar merhaba.. Laptop'a (onboard ses kartinin sesini begenmedigimden) su ses kartini alsam X230 ve kulaklikla kullandigimda (CX300) ses kalitesinde ne kadar fark olur ? Degerlendirmenizi rica ediyorum..

http://www.segment.com.tr/product.asp?P_ID=1045&strPageHistory=cat&PT_ID=148


< Resime gitmek için tıklayın >

Editleme nedeni;
Kullanan arkadaslara (varsa) danismak..

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_se -- 21 Şubat 2008; 2:33:31 >

W
17 yıl
Yüzbaşı

fiyatını bilmiyorum bunun daha önce kullananı da görmedim açıkçası ama kulaklık için creative x-fi xmod u öneririm efekt zenginliği olarak ve ses kalitesi olarak(malum creative) kesinlikle kullanışlı bir ürün ama fiyatı sana uyar mı bilmem kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

withonour cevap icin tesekkurler..
o fiyatlara ciktigimda audigy 2 nx almak daha mantikli olur diye dusunuyorum cunku bu urun 40 ytl gibi bi fiyattan satiliyo..
Ama kullanan bi arkadasa sormak daha mantikli tabi..
(ben en iyisi topic i editleyip bunu kullanan arkadaslar varsa onlara danisayim..)
Tesekkurler..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Binbaşı

Arkadaşım bu tür kartlar normalde sana kanal zenginliği sunmaktadır.Amacın seste kalite ise bu tür onboardın harici dönüşümü olan kartları almanı taaaavsiye etmem nx bu araalar kampaanyada kullandım çok güzel ürün bütün ekipmanlaaarını creativenin ses kalitesi ile çok güzel bir şekilde kullanabbbbilirsin.Kaullanan bbbbir arkadaş vardır sorularına yanıt verir inş ama çıkacaağını sanmam çıksa dahi ses kalitesinden çok az bahsedebilir sana



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.