Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1036
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askı aparatı (Ultimate veya Tec) ve montaj yöntemi tavsiyesi
T
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, Sony 55XH9096 için Sonorous 635 tv askı aparatı aldım ama beğenmedim. Şimdi TEC Axis XXL ve Ultimate RX-4000 modellerine bakıyorum. Hangisini önerirsiniz? Bir de montajı tuğla duvara yapacağım ama bina eski, 30 senelik, kimyasal dübel ve saplama yöntemini okudum, sizce bu yöntem benim için en sağlıklısı mı? Teknik bilgisi olanlar detaylı bir anlatımla yardımcı olursa sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Yarbay

Hocam normal dübel bile olur ki. Binanın kaç yıllık olduğunun önemi yok. Zaten o duvar askı aparatını tutmayacaksa o binada oturmayın taşının derim.



K
4 yıl
Teğmen

Hangi markayı aldınız?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @thefurious67
J
4 yıl
Yarbay

Ben şahsen Ultimate öneririm üreticisi profosyonel bir üretici olan Astech groub tarafından üretilmektedir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.