Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
445
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik Yoklama Basvuru Takip Sureci
S
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaslar merhabalar , ben bu yil bedelli askerlige basvuracagim . Asal yoklama basvuru surecimi hallettikten sonra muayeneye yonlendirdi beni dun muayenemi oldum ve sisteme dustu . Fakat askerlik subesi baskanligi islemleri adimi yesil olmadi ve son 1 haftam kaldi bunun icin ne yapabilirim bile arkadaslar cevaplayabilirmi simdiden cok Tesekkur ederim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl
Binbaşı

askerlik şubeyi arayabilirsin hocam, durumun belirt mutlaka. veya gidebilirsin bilgi almak için



B
geçen yıl
Binbaşı

Muayeneyi olduktan sonra kağıtla keşke askerlik şubesine gitseydiniz hemen, anında düşüyor o zaman.

Pazartesi oyalanmadan askerlik şubesine gidin eğer henüz yeşil olmamışsa, sisteme düşsünler. Salı günü bankaya isminiz düşer, gider yatırırsınız.

Bir haftam var diye düşünmeyin ben dün askerlik şubesindeydim, perşembe gününe kadar mutlaka halledin her sene son 1-2 gün sistemde arızalar oluyor diye her geleni tek tek uyarıyorlardı. Pazartesi üşenmeden gitmek, kendinizi garantiye almak en makulü olacaktır.



S
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Tesekkur ederim pazartesi gidecegim , gittigimde orada ayni gun icinde sisteme duserlermi bi sikinti yasamam dimi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen yıl
Binbaşı

Hocam muhtemelen yaşamazsınız da işte burası Türkiye, sistemsel arızalar olmuyor değil. Ben askerlik şubesindeyken benim bi önümdeki sıradaki çocuk 15 gündür gidip geliyorum, bankada borcu yoktur görünüyor diyorlar paramı bi türlü yatıramadım diyordu mesela. Askerlik şubesindeki memur da benim yapabileceğim bir şey yok, buradan işleme aldım orayı arayın burayı arayın diyip gönderdi sadece. O yüzden son güne bırakmamak en iyisi, erkenden yapın ki olur da bir sıkıntı çıkarsa çözmek için vaktiniz olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @Salazar34
G
geçen yıl
Yarbay

Benim 1 gunde yesil olmustu orasi. Sonra tercih islemlerini yapip odemeyi yapiyorsun odemenin sisteme gectigi de surekli kontrol etmedim ya bir kac saate oldu ya da 1 gunde yine.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.