Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik Tecil Durumu
S
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

1992 ocak doğumluyum. 2010 yılında üniversiteye girdim. Okulu bu yıl bıraktım. 31 aralıkta askerlik tecilim doluyor. Tekrar sınava hazırlanıyorum ben bu yıl ama. Askerliği tecil ettirme şansım var mı?
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebofann -- 20 Aralık 2017; 17:23:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burdakiler yaşları itibariyle bilmez bu konuyu,üniversiteyi bıraktıysan 1 yıl tecilin var yılbaşından önce askerlik şubesiyle irtibata geç, istedikleri evrakları giderken yanında gö...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ifç027 - 6 yıl +3
Pp bir an uruk sandim :)
Yoruma Git
What You Mean LPOOL FAN - 6 yıl +3
İ
6 yıl
Teğmen

Burdakiler yaşları itibariyle bilmez bu konuyu,üniversiteyi bıraktıysan 1 yıl tecilin var yılbaşından önce askerlik şubesiyle irtibata geç, istedikleri evrakları giderken yanında götür yeterli.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Teğmen

yanlış bilmiyorsam sınava gireceğin belgeyi götürdüğün zaman ağustos'a kadar tecil ettiriyorlar diye biliyorum, ama sen yine de kütüğünün olduğu askerlik şubesine gidip bilgi alman lazım veya bimer'den milli savunma bakanlığı ile yazışabilirsin durumu anlat.



W
6 yıl
Yüzbaşı

Pp bir an uruk sandim :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.