Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
119
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Askerlik Erteleme
O
10 ay (1 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhaba Abiler, Önümüzdeki ay itibariyle Asker tecilim bitiyor, yoklamaya başvurmak durumundayım. Ama bu sene askere gidemem. Bunu ertelemenin bir yolu var mı? 2023 Ağustos Lisans mezunuyum. Yüksek lisans başvuracağım ama bu sene başvurular bitti seneye mayısta var en erken tarih. Sİzce ertelemenin bir yolu var mı? İnternette bir şey okudum bir evin tek erkek çocuğuysan ve bakmakta yükümlü birisi varsa erteletme ya da muaf oluyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, Allah razı olsun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




Z
10 ay (29398 mesaj)
Yarbay

hayırlı olsun askerliğin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.